Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antonius van Aerle, gemeenteveldwachter, geboren te Mierlo op 21 april 1884, overleden te Jabeek op 12 mei 1956, zoon van Theodorus van Aerle en Engelina Theodora van Boven.


Hij is getrouwd te Neeritter op 18 juli 1913 met
Maria Hubertina Aldegonda van Bilsen, geboren te Neeritter op 2 maart 1891, overleden te Sittard (Z) op 3 november 1959, dochter van Joseph van Bilzen en Aldegonda Luijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Aldegonda Maria Hubertina, naaister, geboren te Neeritter op 5 juni 1914, overleden te Jabeek op 24 maart 1984.
    Zij is getrouwd te Jabeek op 27 oktober 1939 met Joannes Gerardus Geurts, mijnwerker, geboren te Jabeek op 6 januari 1909, overleden te Sittard op 14 augustus 1982, zoon van Machiel Geurts en Maria Josephina Gelissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina