Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Schaeken, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Frans Lambert Lamerichs, landbouwer, geboren te Thorn rond 1807, overleden te Neeritter op 11 november 1884, zoon van Lambert Lamerichs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Antonetta, dienstmeid, geboren te Thorn op 11 januari 1836.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 16 mei 1870 met Petrus Wassenberg, geboren te Beegden op 9 september 1838, zoon van Mathias Wassenberg en Gertrudis Ruiten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina