Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathia Linssen.


Zij was gehuwd met
Antoon van Dilsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, landbouwster, geboren te Panheel rond 1788, wonende te Heel, overleden te Hunsel op 8 maart 1829.
    Zij is getrouwd te Pol en Panheel op 26 juni 1810 met Peter Huijskens, landbouwer, geboren te Grathem op 13 juli 1778, wonende te Heel, overleden te Baexem op 2 juni 1837, zoon van Petrus Huijskens en Maria Henderickx.
    (Hij is later getrouwd te Hunsel op 26 oktober 1829 met Johanna Lupsen, dienstmeid en huishoudster, geboren te Thorn op 9 augustus 1789, overleden te Ittervoort-Santfort op 7 maart 1862, dochter van Joannes Lupsen en Ida Breuckers. (Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 20 mei 1824 met Joannes Henricus Steffens, knopenmaker, geboren te Heinsberg (D), gedoopt op 8 juni 1768, overleden te Maaseik (B) op 21 november 1824, zoon van Bernardus Steffens en Maria Plum. (Hij was weduwnaar van Johanna Magdalena Bous, overleden te Maaseik (B) op 12 februari 1824.)))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina