Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis Lamerichs, geboren te Thorn op 30 oktober 1837, dochter van Frans Lambert Lamerichs en Elisabeth Schaeken.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 6 oktober 1870 met
Pieter Jan Rutten, landbouwer, geboren te Ittervoort op 13 oktober 1843, zoon van Peeter Joannes Rutten en Jeanne Gertrude Hendricks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes Hubertus, agent van politie, geboren te Ittervoort op 4 juli 1872, overleden te Echt op 10 april 1944.
    Hij is getrouwd te Leiden op 1 november 1899 met Adriana Christina van Benten, geboren te Leiden op 23 augustus 1875, dochter van Dirk van Benten en Helena Petronella Maria Tegelaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina