Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mechtildis Hubertina Hamers, landbouwster, geboren te Kessenich op 13 maart 1851, overleden te Ittervoort op 2 november 1929, dochter van Cornelis Hamers en Gertrudis Sniekers.


Zij is getrouwd te Kessenich op 10 mei 1878 met
Jan Hubertus Vries, landbouwer, geboren te Ittervoort-Santfort op 4 november 1848, overleden te Ittervoort op 19 maart 1931, zoon van Carolus Vries en Anna Catharina Nieskens.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Christiaan Hubertus, geboren te Ittervoort op 26 augustus 1883, overleden aldaar op 15 januari 1886.
  • 4 : Christiaan Hubert, landbouwer, geboren te Ittervoort-Schillersheide op 14 maart 1886, overleden te Hunsel op 29 maart 1958.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 9 april 1920 met Maria Hendrina Levels, geboren te Heel op 5 december 1892, dochter van Hubert Levels en Gertrudis Walschot.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina