Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Antonia Hubertina Snickers, geboren te Wessem op 8 mei 1879, dochter van Joseph Hubert Sniekers en Josephina Marechal.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 10 januari 1897 met
Franciskus Engelbertus Geenen, dagloner, geboren te Ittervoort op 26 augustus 1872, zoon van Willem Geenen en Anna Maria Caris.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Antonia Hubertina, geboren te Ittervoort op 4 mei 1899, overleden te Well op 17 november 1982, begraven te Wellerlooi.
    Zij is getrouwd te Bergen op 7 mei 1925 met Peter Jan Joseph Keijsers, landbouwer, geboren te Bergen op 13 maart 1894, zoon van Pieter Mathijs Keijsers en Maria Jacoba van Meijel.
  • 3 : Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Ittervoort op 6 oktober 1900, wonende te Bergen, overleden te Venray (Z) op 19 oktober 1972, begraven te Bergen.
    Hij is getrouwd te Bergen op 10 februari 1927 met Petronella Wilhelmina Antonetta Keijsers, geboren te Bergen op 10 oktober 1901, wonende aldaar, overleden op 22 april 1972, dochter van Pieter Mathijs Keijsers en Maria Jacoba van Meijel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina