Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Hubertus Pubben, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 25 mei 1863, overleden aldaar op 15 mei 1932, zoon van Wilhelmus Pubben en Joanna Aldegonda Timmermans.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 28 mei 1897 met
Hubertina Verkoulen, geboren te Grathem op 21 oktober 1874, overleden te Heel op 25 januari 1949, dochter van Pieter Joannes Verkoulen en Anna Maria Midden.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina