Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Adams, akkervrouw, geboren te Heel en Panheel rond 1788, dochter van Jean Adams en Wendeline Schreurs.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 19 april 1814 met
Peter Winkelmolen, dienstknecht en akkerman, geboren te Linne rond 1782, zoon van Joannes Michael Winckelmolen en Maria Anna Engelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Windelina, geboren te Heel in september 1814, overleden te Wessem op 3 januari 1891.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 2 januari 1851 met Lambert Maassen, geboren te Maasbree op 7 augustus 1810, overleden te Heythuysen op 14 november 1868, zoon van Joannes Maessen en Margareta Hillen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina