Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Segers, geboren te Heel en Panheel op 12 januari 1858, overleden te Neeritter op 30 januari 1890, dochter van Joannes Reijnier Zegers en Maria Elisabeth Winkelmolen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 23 november 1883 met
Karel Hubertus van de Winkel, landbouwer en slachter, geboren te Neeritter op 21 september 1851, overleden te Peer (B) op 22 februari 1938, zoon van Joannes van de Winkel en Anna Helena Theulen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Catharina Gertrudis, geboren te Neeritter op 21 maart 1887.
    Zij is getrouwd te Sint-Joost-ten-Node (B) op 29 april 1925 met Henricus Josephus Aussems, tolbeambte, geboren te Veldwezelt (B) op 1 januari 1882, zoon van Jan Jacobus Ludovicus Aussems en Anna Schiepers.
  • 4 : Peter Joannes Renier, geboren te Neeritter op 30 januari 1890, overleden aldaar op 9 februari 1890.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina