Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joseph Jacob Hubert Parren, landbouwer, geboren te Thorn op 4 oktober 1867, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 6 februari 1946, zoon van Dominicus Parren en Barbara van den Heuvel.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 26 april 1901 met
Anna Catharina Joosten, geboren te Heel en Panheel op 19 september 1867, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 2 augustus 1949, dochter van Joseph Godefridus Joosten en Joanna Maria Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Peter Hubertus, slager, geboren te Ittervoort op 11 februari 1909, overleden te Maastricht op 12 juni 2002.
    Hij is getrouwd te Maastricht op 21 juni 1935 met Maria Carolina Tonnaer, geboren te Thorn op 4 november 1907, overleden te Maastricht op 20 maart 1987, dochter van Leonardus Hubertus Antonius Tonnaer en Anna Gertruda Rutten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina