Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Laveaux, dienstmeid en landbouwster, geboren te Molenbeersel (B) op 27 november 1861, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 25 februari 1944, dochter van Peter Jozef Laveaux en Joanna Geertrudis Therimum.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 13 april 1887 met
Peter Jan Opgenhaffen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 30 november 1865, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 2 februari 1949, zoon van Lambert van Genhaeffen en Anna Maria Elisabeth Verdonkschot.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Ittervoort op 21 maart 1888.
  • 5 : Maria Catharina, geboren te Ittervoort op 8 november 1898, overleden te Heythuysen op 29 november 1987, begraven te Ittervoort.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina