Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Philomena Elisabeth Rietjens, geboren te Hunsel-Uffelsen op 23 maart 1913, overleden te Nederweert op 4 november 1944, dochter van Jan Mathijs Rietjens en Anna Maria Agatha Levels.


Zij was gehuwd met
Henricus Hubertus Veugen, landbouwer, geboren te Nederweert rond 1911, zoon van Cornelis Hubertus Veugen en Anna Maria Meevis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina Elisabeth, geboren te Weert rond februari 1944, overleden aldaar op 7 januari 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina