Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Hubertus Pubben, fabrieksarbeider, geboren te Heel en Panheel rond 1906, zoon van Peter Joannes Hubertus Pubben en Hubertina Verkoulen.


Hij is getrouwd te Grathem op 13 april 1934 met
Catharina Elisabeth de Wit, geboren te Grathem op 3 juni 1905, overleden op 29 mei 2000, begraven te Eygelshoven, dochter van Mathijs de Wit en Anna Maria Vleeshouwers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina