Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dominicus Gerardus Parren, landbouwer, geboren te Ittervoort op 7 oktober 1906, overleden op 21 augustus 1984, begraven te Ittervoort, zoon van Joseph Jacob Hubert Parren en Anna Catharina Joosten.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 13 juli 1934 met
Maria Anna Catharina Hurxkens, dienstbode, geboren te Neeritter op 10 oktober 1910, overleden op 24 maart 1987, begraven te Ittervoort, dochter van Jacobus Hubertus Hurckens en Maria Aldegonda Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Theresia Gerarda, geboren te Ittervoort-Santfort op 12 maart 1940, overleden te Hunsel op 10 januari 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina