Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Hermans, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Joannes Parren, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Sophia, dienstmeid en winkelierster, geboren te Thorn op 16 oktober 1833.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 januari 1876 met Hermanus Mulders, dienstknecht, geboren te Wessem op 1 januari 1834, zoon van Peter Gerardus Mulders en Anna Maria Coumans.
  • 2 : Maria Catharina Cornelia, geboren te Thorn op 28 september 1835, overleden aldaar op 22 juni 1892.
    Zij is getrouwd te Thorn op 9 december 1867 met Mathias Joseph Staekenburg, geboren te Thorn op 4 december 1828, overleden aldaar op 12 april 1905, zoon van Petrus Staekenburg en Anna Catharina Vogels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina