Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Geertrudis Therimum, geboren te Stramproy op 14 september 1831, dochter van Mathias Therimum en Joanna Helena Voorter.


Zij is getrouwd te Molenbeersel (B) op 16 januari 1856 met
Peter Jozef Laveaux, landbouwer, geboren te Ittervoort op 27 april 1828, overleden te Molenbeersel op 1 mei 1893, zoon van Hubert Jozef Laveaux en Maria Catharina Loffet.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubertus, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 7 januari 1859.
    Hij is getrouwd te Molenbeersel (B) op 14 mei 1891 met Catharina Elisabeth Kampen, landbouwster, geboren te Stramproy op 10 juni 1860, dochter van Bernard Kampen en Maria Elisabeth Coolen.
  • 3 : Jacobus, geboren te Molenbeersel (B) op 16 oktober 1866, overleden te Grathem op 5 november 1956.
    Hij was gehuwd met Anna Maria Briels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina