Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Gertrudis Opgenhaffen, geboren te Ittervoort op 14 januari 1893, overleden op 9 juni 1966, begraven te Limbricht, dochter van Peter Jan Opgenhaffen en Elisabeth Laveaux.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 28 februari 1919 (1) met
Hendrik Hubert Schoenmakers, landbouwer, geboren te Roermond op 30 oktober 1884, overleden aldaar op 5 november 1931, zoon van Godfried Christiaan Schoenmakers en Maria Agnes Catharina Theunissen.

Zij is getrouwd te Roermond op 13 juni 1935 (2) met
Joseph Hecker, landbouwer, geboren te Rürich (D) op 6 juli 1903, zoon van Gottfried Hecker en Christina Handshuhmacher.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina