Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Jan Opgenhaffen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 30 november 1865, overleden te Hunsel op 2 februari 1949, zoon van Lambert van Genhaeffen en Anna Maria Elisabeth Verdonkschot.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 13 april 1887 met
Elisabeth Laveaux, dienstmeid en landbouwster, geboren te Molenbeersel (B) op 27 november 1861, overleden te Hunsel op 25 februari 1944, dochter van Peter Jozef Laveaux en Joanna Geertrudis Therimum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Ittervoort op 21 maart 1888.
  • 5 : Maria Catharina, geboren te Ittervoort op 8 november 1898, overleden te Heythuysen op 29 november 1987, begraven te Ittervoort.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina