Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Peters, landbouwster, geboren te Maasbracht op 22 november 1787, overleden aldaar op 28 juni 1857, dochter van Mathias Peters en Maria Meufels.


Zij is getrouwd te Maasbracht op 9 februari 1825 met
Gerardus Krekelberg, landbouwer, geboren te Maasbracht op 18 januari 1794, zoon van Peter Krekelberg en Christina Montfort.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathijs Hubertus, herbergier, geboren te Maasbracht op 20 januari 1829, overleden aldaar op 5 augustus 1885.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 10 april 1863 met Anna Christina Scheepers, geboren te Heel en Panheel op 11 januari 1834, overleden te Maasbracht op 17 februari 1906, dochter van Jacobus Scheepers en Lucia Kuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina