Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Frans Lijon, impiricus, geboren te Wardt (D) op 16 april 1832, zoon van Philip Lijon en Maria Anna Kastelein.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 15 juli 1868 met
Maria Helena Hubertina Joosten, geboren te Wessem op 28 februari 1842, dochter van Peter Wilhelmus Joosten en Maria Anna Vissers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Gerardus Hubertus, hotelbestuurder, geboren te Grathem op 22 maart 1871.
    Hij is getrouwd te Parijs op 17 december 1896 met Marie Creniault, geboren te St. Vincent-en-Bresse (F) op 24 maart 1869.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina