Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Cuijpers, geboren te Neeritter op 17 maart 1826, overleden aldaar op 27 oktober 1883, dochter van Jacobus Cuijpers en Anna Gertrudis Donders.


Zij is getrouwd te Neeritter op 2 mei 1859 met
Peter Leonardus Swagten, dagloner en landbouwer, geboren te Neeritter op 30 april 1824, overleden aldaar op 20 november 1893, zoon van Mathijs Swagten en Theresia van de Port.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, geboren te Neeritter op 1 oktober 1859, overleden aldaar op 27 februari 1860.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina