Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Baetsen, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Jan Christiaan Hafmans, geboren te Lottum rond 1804, overleden te Blerick op 27 december 1851.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Christiaan Hubert, geboren te Blerick op 6 juni 1840.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 14 mei 1866 met Maria Emilia Suntjens, geboren te Heel en Panheel op 17 februari 1842, overleden te Blerick op 26 oktober 1913, dochter van Godefridus Suntjens en Marie Margriette op Heij.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina