Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Gerardus Joosten, akkerman en landbouwer, geboren te Wessem op 19 juni 1776, overleden aldaar op 23 februari 1848, zoon van Pierre Joosten en Marie Canters.


Hij is getrouwd te Wessem op 5 juni 1805 met
Elisabeth Heijthuijsen, landbouwster, geboren te Wessem op 14 november 1781, overleden aldaar op 14 oktober 1864, dochter van Jean Heythuysen en Margarite Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Wilhelmus, akkerman en landbouwer, geboren te Wessem op 9 mei 1812, overleden aldaar op 24 juli 1887.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 mei 1841 met Maria Anna Vissers, geboren te Pol op 3 augustus 1817, overleden te Broekhuizen op 27 januari 1904, dochter van Gerardus Vissers en Maria Magdalena Haegeraets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina