Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Catharina van Lierop, geboren op 29 maart 1913, wonende te Hunsel, overleden op 22 september 1985, begraven te Neeritter.


Zij is getrouwd te Weert op 5 mei 1939 met
Peter Mathijs Jozef Coolen, molenaar en controleur, geboren te Neeritter op 16 juni 1913, wonende te Hunsel, overleden op 20 augustus 1963, begraven te Neeritter, zoon van Peter Antonius Hubertus Coolen en Helena Hubertina Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Maria, geboren te Hunsel rond 2 november 1943, wonende aldaar, overleden te Roermond op 5 november 1943.
  • 2 : Maria, geboren te Hunsel rond 18 juli 1945, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 juli 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina