Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Antonius Hubertus Coolen, molenaar, geboren te Neeritter op 19 juli 1877, zoon van Peter Mathijs Coolen en Maria Helena Barbara Forschelen.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 2 oktober 1908 met
Helena Hubertina Joosten, geboren te Heel en Panheel op 6 augustus 1874, overleden te Neeritter op 14 april 1930, dochter van Joseph Godefridus Joosten en Joanna Maria Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Mathijs Jozef, molenaar en controleur, geboren te Neeritter op 16 juni 1913, wonende te Hunsel, overleden op 20 augustus 1963, begraven te Neeritter.
    Hij is getrouwd te Weert op 5 mei 1939 met Anna Maria Catharina van Lierop, geboren op 29 maart 1913, wonende te Hunsel, overleden op 22 september 1985, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina