Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Hubertus Opgenhaffen, dienstknecht en fabrieksarbeider, geboren te Ittervoort op 11 november 1867, overleden te Heythuysen op 9 januari 1950, zoon van Kornelus Opgenhoffen en Joanna Elisabeth Meuwissen.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 27 januari 1890 (1) met
Anna Margaretha Janssen, geboren te Heel en Panheel rond 1868, dochter van Peter Joseph Janssen en Emilia Knoops.

Hij is getrouwd te Neeritter op 11 oktober 1912 (2) met
Maria Catharina van Bilsen, landbouwster, geboren te Neeritter op 6 februari 1870, overleden te Heythuysen op 24 mei 1942, dochter van Peter Francus van Bilsen en Maria Catharina Sophia Hubertina Steckler.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 15 april 1898 met Leonardus Ernestus Hubertus Richaers, koopman en winkelier, geboren te Thorn op 20 april 1854, overleden te Neeritter op 22 september 1911, zoon van Pieter Hendrik Richaers en Maria Gabriella Parren.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina