Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Hubertus Claessens, schoenmaker, geboren te Weert op 11 december 1882, overleden te Roermond (Z) op 30 mei 1961, zoon van Thomas Claessens en Maria Ida Ariaens.


Hij is getrouwd te Neeritter op 28 september 1908 (1) met
Catharina Monsieurs, geboren te Neeritter op 18 augustus 1885, overleden aldaar op 22 augustus 1909, dochter van Joannes Franciscus Monsieur en Maria Elisabeth Leenders.

Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 28 juni 1912 (2) met
Anna Maria Helena Walraven, geboren te Wessem op 9 januari 1885, overleden op 4 november 1966, dochter van Peter Hubertus Walraven en Sibilla Hubertina Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina