Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Opgenhaffen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ittervoort op 26 juli 1854, overleden op 18 augustus 1947, dochter van Kornelus Opgenhoffen en Joanna Elisabeth Meuwissen.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 13 april 1888 met
Jacobus Hubertus Coumans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1863, zoon van Peter Gerard Coumans en Catharina Keyaerts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Wessem rond 1889.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 26 mei 1922 met Hubert Antoon Clout, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1888, zoon van Michael Hubertus Clout en Maria Agnes Janssen.
  • 2 : Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Wessem rond 1891.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 26 mei 1922 met Odilia Hubertina Clout, geboren te Heel en Panheel rond 1890, dochter van Michael Hubertus Clout en Maria Agnes Janssen.
  • 3 : Jacobus Hubertus, landbouwer, geboren te Wessem rond 1894.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 22 augustus 1919 met Elisabeth Hubertina Linssen, geboren te Heel en Panheel rond 1890, dochter van Wilhelmus Linssen en Maria Hubertina Ramakers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina