Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Janssen, geboren te Baexem rond 1748, overleden aldaar in het jaar 1817, zoon van Theodor Janssen en Petronilla Gerats.


Hij was gehuwd met
Mathia Creemers, geboren rond 1754, overleden te Baexem op 18 mei 1816, dochter van Theodore Cremers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, werkbode, geboren te Baexem op 6 maart 1786.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 26 april 1824 met Theodorus Janissen, akkerman, geboren te Swalmen op 26 mei 1778, zoon van Everard Janissen en Margaretha Clumpkens.
    (Hij was weduwnaar van Elisabeth Janssen, overleden te Swalmen op 15 november 1821.)
  • 2 : Anna Maria Ida, dienstmeid, geboren te Baexem rond 1795.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 20 april 1826 met Joannes Bijlmakers, knecht en dagloner, geboren te Heel op 27 juni 1791, zoon van Pierre Bijlmaeckers en Jeanne op 't Broek.
    (Hij is eerder getrouwd te Beegden op 7 november 1811 met Cornelia Pluijmen, dienstmeid, geboren te Beegden op 7 juli 1790, dochter van Arnold Pluijmen en Helene Linssen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina