Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Schenen, gedoopt te Opglabbeek (B) op 3 maart 1753, overleden aldaar op 25 november 1820, zoon van Andreas Joseph Schenen en Joanna Bodderij.


Hij is getrouwd te Opglabbeek (B) op 14 januari 1781 voor de kerk met
Maria Catharina Peeters, gedoopt te Dilsen (B) op 3 juni 1759, overleden te Opglabbeek (B) op 15 december 1823, dochter van Jacobus Peeters en Anna Gertrudis Krips.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andreas, landbouwer, gedoopt te Opglabbeek (B) op 17 maart 1782, overleden te Heythuysen op 24 april 1862.
    Hij was gehuwd met Elisabeth Cattenstart, landbouwster, gedoopt te Zutendaal (B) op 30 maart 1778, overleden te Meijel op 2 maart 1860, dochter van Hermanus Cattenstart en Barbara Wijen.
  • 2 : Petronella, dienstmeid, geboren te Opglabbeek (B) rond 1797.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 30 april 1828 met Joseph Beckers, dienstbode, geboren te Montfort rond 1799, zoon van Peter Beckers en Margarieta Laurent.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina