Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes van Ass, landbouwer en caféhouder, gedoopt te Herkenbosch op 1 september 1785, overleden te Thorn op 4 januari 1816, zoon van Hermannus van Ass en Maria Schreurs.


Hij is getrouwd te Hunsel op 29 juli 1811 met
Joanna Coolen, landbouwster, geboren te Hunsel op 22 maart 1783, overleden te Heel en Panheel op 3 april 1844, dochter van Martin Coolen en Elisabeth Verlinden.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 12 februari 1805 met Pierre Leen, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 19 februari 1780, overleden te Neeritter op 28 februari 1805, zoon van Lambert Leijen en Sophia Deckers. Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 25 februari 1824 met Wijnandus Wijnen, akkerman en landbouwer, geboren te Kessel op 29 maart 1788, overleden te Heel en Panheel op 1 november 1852, zoon van Gerard Wijnen en Maria Beurskens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina