Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Petronella Mulkens.


Zij was gehuwd met
Christiaan Francis Hubert Cornet, winkelier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathieu Jean Marie Hubert, hoofdcommies ter secretarie, geboren te Venlo rond 1894, overleden te Horn op 28 mei 1954.
    Hij was gehuwd met Marie Cathérine Hélène Tossens.
  • 2 : Franciscus Johannes Hubertus, kantoorklerk, geboren te Venlo rond 1897.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 14 april 1920 met Maria Catharina Antonetta van Avesaat, geboren te Blerick rond 1897, dochter van Gerardus Hubertus van Avesaat en Willemina Hubertina Amendt.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina