Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Peeters, slachter.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Aerts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Agnes, geboren te Baarlo op 20 december 1845, overleden te Heythuysen op 27 augustus 1921.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 7 mei 1880 met Antonius Hubertus Coenen, molenaar, geboren te Nunhem op 9 november 1841, overleden te Heythuysen op 11 februari 1923, zoon van Jean Coonen en Jeanne van Lier.
  • 2 : Joannes, geboren te Baarlo op 18 juni 1848, overleden te Heythuysen op 4 januari 1920.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 18 april 1890 met Jacoba Wilms, geboren te Helden op 21 mei 1865, overleden te Venlo op 20 november 1900, dochter van N.N. en Petronella Janissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina