Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaritha Driessen.


Zij was gehuwd met
Leonardus Bols, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Geertrudis, dienstmeid, geboren te Baexem op 19 mei 1816, overleden te Nederweert op 24 november 1857.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 24 april 1854 met Joannes Wallekers, landbouwer, geboren te Nederweert op 3 februari 1825, overleden aldaar op 15 december 1872, zoon van Josephus Wallekers en Maria Theresia Janssen.
    (Hij is later getrouwd te Nederweert op 26 april 1862 met Jeanne Marie Linssen, dienstmeid, geboren te Nederweert op 25 februari 1819, overleden aldaar op 3 oktober 1885, dochter van Lambert Linssen en Gertrudis Verhaegen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina