Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Gertruda Verheijen, geboren te Nederweert op 15 oktober 1903, overleden te Weert (Z) op 10 juni 1981, begraven te Stramproy, dochter van Joannes Henricus Verheijen en Joanna Catharina van Gorp.


Zij is getrouwd te Nederweert op 21 augustus 1936 met
Hubertus Ludovicus Streutjens, winkelier, geboren te Hunsel-Uffelsen op 21 oktober 1910, overleden op 16 september 1996, begraven te Stramproy, zoon van Jan Mathijs Streutjens en Gertrudis Hubertina Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 4 april 1939.
  • 2 : Ludovicus Matheus Henricus Gerardus, geboren te Hunsel op 14 mei 1942, overleden aldaar op 28 mei 1942.
  • 3 : Doodgeboren kind, geboren te Hunsel op 24 juni 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina