Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Wilhelmus Tindemans, onderwijzer, geboren te Nederweert op 20 april 1866, overleden aldaar op 23 augustus 1928, zoon van Petrus Joannes Tindemans en Catharina Slegers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 18 november 1902 met
Anna Maria Josephina van den Groenendael, geboren te Nunhem op 30 maart 1882, overleden te Nederweert op 8 juli 1940, dochter van Hendricus Hubertus van Groenendael en Aldegonda Kluskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Aldegonda Henriette, geboren te Nederweert rond 1904, overleden aldaar op 25 maart 1907.
  • 2 : Maria Catharina Aldegonda Henriëtte, geboren te Nederweert rond oktober 1908, overleden aldaar op 5 november 1908.
  • 4 : Peter Johannes Franciscus Maria, geboren te Nederweert rond juni 1914, overleden aldaar op 16 december 1914.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina