Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Tegelaers, houtzager en landbouwer, geboren te Ittervoort op 9 augustus 1823, overleden te Molenbeersel op 26 juli 1887, zoon van Willem Tegelaers en Clara Dresen.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 30 april 1851 (1) met
Anna Margaretha Geurts, dienstbode, geboren te Thorn op 10 november 1809, overleden te Ittervoort op 1 maart 1852, dochter van Antoon Geurts en Anna Maria Evers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Ittervoort op 27 februari 1852.

Hij is getrouwd te Stramproy op 3 februari 1853 (2) met
Maria Barbara Opbroek, landbouwster, geboren te Stramproy op 19 februari 1827, overleden te Molenbeersel op 28 maart 1892, dochter van Peeter Mathijs op 't Broek en Maria Helena Stienen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina