Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem van Stiphout.


Hij was gehuwd met
Hendrina Vlemix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon, linnenwever, geboren te Lierop op 21 juli 1814, overleden te Hunsel op 29 september 1891.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 18 juli 1853 met Anna Maria van Melis, dienstmeid, geboren te Aarle-Rixtel op 22 mei 1823, overleden te Hunsel op 20 februari 1890, dochter van Johannes van Melis en Maria Kuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina