Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Hubertina Verlaek, geboren te Ittervoort op 25 mei 1877, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 27 april 1954, dochter van Joannes Hubertus Verlaek en Anna Maria Abrahams.


Zij is getrouwd te Nederweert op 17 oktober 1902 met
Leonardus Hubertus Smolenaars, landbouwer, geboren te Grathem op 22 augustus 1874, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 3 mei 1944, zoon van Joannes Hubertus Smolenaers en Petronella Cranen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina