Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Maes, afkomstig uit Tungelroy.


Hij is getrouwd te Neeritter op 13 november 1786 voor de kerk met
Maria Catharina Creemers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna Maria, landbouwster, geboren te Neeritter op 14 augustus 1789, overleden te Nederweert op 4 juni 1863.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 26 februari 1835 met Antoin Simons, linnenwever, geboren te Nederweert op 17 juli 1798, overleden aldaar op 14 mei 1860, zoon van Michael Simons en Geertrudis Peeters.
    (Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 10 mei 1827 met Joanna Fiacria Simonis, naaister, geboren te Stratum op 24 augustus 1803, overleden te Nederweert op 26 juni 1834, dochter van Joannes Simonis en Joanna Maria Tiebouts.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina