Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Scherpenseel.


Zij was gehuwd met
Joseph Bernard Martinus Rubens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth Hubertina Josephina, geboren te Thorn op 2 november 1815, overleden aldaar op 29 december 1889.
    Zij is getrouwd te Thorn op 7 augustus 1839 met Pieter Theodoor Frans Houben, geboren te Weert op 4 december 1804, overleden te Thorn op 17 februari 1888, zoon van Petrus Thomas Houben en Francisca Josephina Raupp.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina