Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Hubertina Tulkens.


Zij was gehuwd met
Joannes Mathias Seuren, veldwachter, geboren te Roggel op 6 februari 1873, overleden te Weert op 2 juni 1943, zoon van Leonard Zeguur Seuren en Maria Gertrudis Benders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Petronella, geboren te Horn op 14 maart 1903.
    Zij is getrouwd te Sint Oedenrode op 24 november 1941 met Augustinus Adriaan Maria van Breugel, geboren te Sint Oedenrode op 30 april 1904, zoon van Antonius van Breugel en Gijsberdina Johanna van de Laar.
  • 2 : Victor Hubert, geboren te Horn op 23 februari 1905, overleden te Oss op 1 maart 1986.
    Hij is getrouwd te Vught op 23 mei 1932 met Adriana Cornelia Josepha Maria van Dongen, geboren te Amsterdam rond 1909, dochter van Franciscus Martinus van Dongen en Theresia Maria Josepha Cornelia Zijlmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina