Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina de Pollaert, dienstmeid, geboren te Nederweert op 21 oktober 1863, overleden te Weert op 13 januari 1925, dochter van Joannes Dionisius de Pollaart en Mathea Vaes.


Zij is getrouwd te Weert op 12 oktober 1888 met
Willem Lemmen, mandenmaker, geboren te Weert op 3 januari 1861, overleden aldaar op 16 augustus 1944, zoon van Jacobus Lemmen en Petronella Veuskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Jacobus, landbouwer, geboren te Weert op 22 september 1902, overleden te Horn op 20 februari 1960.
    Hij is getrouwd te Weert op 11 april 1932 met Wilhelmina Maria Josephina Coumans, geboren te Weert op 31 maart 1907, dochter van Jan Mathijs Coumans en Maria Elisabeth Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina