Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Plaum.


Hij was gehuwd met
Anna Geertruidis Heijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias Arnoldus, kramer, geboren te Teveren (D) op 15 december 1783, overleden te Baexem op 12 mei 1850.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 4 februari 1835 met Joanna Vrencken, kraamster, geboren te Baexem op 7 juni 1788, overleden aldaar op 17 september 1859, dochter van Gerardus Vrencken en Maria Sijben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina