Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Nijskens, winkelierster, geboren te Heythuysen op 18 januari 1853, overleden te Nederweert op 22 februari 1891, dochter van Jean Nieskens en Aldegonde Clephas.


Zij is getrouwd te Nederweert op 21 oktober 1889 met
Wilhelmus Henricus Vullers, smid, geboren te Nederweert op 1 januari 1861, overleden te Gilze Rijen op 10 december 1921, zoon van Lodewijk Hubertus Vullers en Anna Geertrudis Trouwen.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 20 juni 1892 met Maria Höffer, geboren te Meijel op 24 maart 1854, overleden te Nederweert op 15 december 1917, dochter van Leonard Hoffer en Maria Gertrudis Hermans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Nederweert op 26 december 1890.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina