Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Jacobus Meulen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Stramproy op 19 februari 1861, overleden te Hunsel op 9 november 1907, zoon van Jan Mathijs Meulen en Maria Christina Leijssen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 2 juni 1886 met
Elisabeth Brouwers, dienstmeid, geboren te Neeritter op 5 mei 1864, overleden te Budel op 22 december 1937, dochter van Christiaan Brouwers en Maria Sophia Brenkers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina