Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Christina Leijssen.


Zij was gehuwd met
Jan Mathijs Meulen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Joannes, molenaarsknecht, geboren te Stramproy rond 1865, overleden te Nederweert op 24 oktober 1940.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 1 oktober 1897 (1) met Anna Geertrudis Caris, geboren te Nederweert op 15 mei 1874, overleden aldaar op 1 juni 1903, dochter van Cornelis Hubertus Caris en Joanna Maria Jacobs.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 19 november 1904 (2) met Petronella Beris, geboren te Nederweert op 20 augustus 1871, overleden aldaar op 7 november 1939, dochter van Andreas Beerens en Maria Dorothea van Moorsel.
    (Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 14 januari 1898 met Peter Joseph de Wit, veenarbeider, geboren te Nederweert op 7 oktober 1868, overleden aldaar op 4 oktober 1900, zoon van Antonius de Wit en Petronella Vaes.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina