Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joseph Mertens, landbouwer, geboren te Weert rond 1875, overleden te Nederweert op 19 augustus 1950, zoon van Jan Michiel Mertens en Joanna Maria Kneepkens.


Hij is getrouwd te Nederweert op 28 april 1905 met
Maria Petronella Saes, geboren te Nederweert op 20 augustus 1876, overleden te Hunsel op 18 december 1952, dochter van Martinus Hubertus Saes en Anna Helena van Bogget.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Henricus Hubertus, geboren te Weert rond 1912, overleden te Nederweert op 15 november 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina