Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Beijes, geboren te Nederweert rond 1729, overleden aldaar op 18 april 1812, zoon van Gabriel Beijes en Anne Helene Rombouts.


Hij was gehuwd met
Joanna Margaretha Stoutemans, geboren te Nederweert rond 1746, overleden aldaar op 28 juli 1826, dochter van Egide Stoutemans en Aldegonde Christine op Otto.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Helena, landbouwster, geboren te Nederweert op 21 november 1782, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 oktober 1831.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 19 april 1809 met Gerardus Linssen, molenaar, geboren te Nederweert op 13 februari 1785, wonende aldaar en te Nunhem, overleden aldaar op 20 december 1852, zoon van Willem Linssen en Elisabeth Clephas.
  • 2 : Michael Joseph, geboren te Nederweert rond 1785, overleden aldaar op 20 december 1828.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina