Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Maes, werkman, geboren te Weert rond 1852, zoon van Jan Mathijs Maes en Joanna Maria Steevens.


Hij was gehuwd (1) met
Joanna Maria Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Grathem op 16 juli 1882, overleden te Hamont (B) op 1 juni 1916.
    Zij is getrouwd te Bocholt (B) op 2 mei 1907 met Willem Schutters, fabrieksarbeider, geboren te Bocholt (B) op 14 maart 1881, zoon van Theodoor Schutters en Maria Catharina Achten.

Hij is getrouwd te Nederweert op 12 november 1897 (2) met
Catharina Daviedts, dagloonster, geboren te Nederweert op 12 september 1869, dochter van Jan Mathijs Daviedts en Wilhelmina Grijmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina