Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Francisca Christina Meevis, modenaaister, geboren te Nederweert op 4 augustus 1891, dochter van Leonardus Meevis en Francisca van de Goor.


Zij is getrouwd te Nederweert op 11 april 1913 met
Jan Mathijs Linsen, metselaar, geboren te Nederweert op 20 oktober 1885, zoon van Wilhelmus Lambertus Linsen en Maria Elisabeth Perongs.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Elisabeth, geboren te Nederweert rond april 1921, overleden aldaar op 28 oktober 1921.
  • 3 : Anna Maria Elisabeth, geboren te Nederweert rond januari 1923, overleden aldaar op 20 november 1923.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina